uvařila 9. 12. 2015 17:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 12. 2015 17:09
maso hovězí, mouka hladká, cibule, česnek, celer řapíkatý, paprika sušená pálivá, mrkev, sůl, pepř drcený, olej olivový, bobkový list, rozmarýn čerstvý, rajče cherry, protlak rajčatový, víno červené suché, voda, tabasco, cukr, ocet
Trochu jiný „smažák“: Smažený sýr feta ve speciálním těstíčku podle receptu řecké šéfkuchařky Marianthi božsky chutná
Gólman Petr Čech prozradil, co musejí jíst fotbalisti před zápasem. A přiznal, že od dětství miluje české buchty s tvarohem
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké