uvařil 18. 4. 2011 13:27
Vše smícháme a prohřejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2011 13:27
Vše smícháme a prohřejeme
fazole, kližka hovězí, slanina, cibule, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, česnek, protlak rajčatový, houby
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Slupky od melounu nevyhazujte. Dá se z nich takhle snadno připravit lahodný džem
Víno chudáků, které pil i Kristus na kříži. Ocet sloužil jako lék i mýdlo římských vojáků