uvařila 21. 2. 2020 21:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2020 21:32
mrkev, máslo, mouka mandlová, lusk vanilkový, žloutek, bílek, zázvor sušený, skořice mletá, kypřicí prášek bez fosfátů, sůl, šťáva citronová, mascarpone, smetana zakysaná, lučina, med, šťáva citronová
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé