uvařil 7. 6. 2016 13:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2016 13:45
kližka hovězí, kost hovězí morková, sádlo, cibule, paprika čerstvá červená, žampióny, rajče cherry, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín celý, koření na steaky, víno červené, vývar hovězí, kedlubna, bůček uzený, olej, ocet vinný, česnek, feferonka, máslo, sůl, pepř
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku