uvařila 30. 10. 2010 00:17
Hovězí maso na pórku s houbami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2010 00:17
Hovězí maso na pórku s houbami
maso hovězí, houby čínské, pórek, koření pěti vůní, zázvor mletý, česnek, olej rostlinný, med, saturejka, škrob kukuřičný, omáčka sojová, víno červené, olej arašídový
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku