uvařila 30. 10. 2010 00:22
Hovězí maso na pórku s houbami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2010 00:22
Hovězí maso na pórku s houbami
maso hovězí, houby čínské, pórek, koření pěti vůní, zázvor mletý, česnek, olej rostlinný, med, saturejka, škrob kukuřičný, omáčka sojová, víno červené, olej arašídový
Rychlé nekynuté minikoláčky: Voní máslem a rumem a vydrží krásně vláčné nejméně tři dny
Suchý únor končí. A co dál? Zkuste triky, jak se naučit pít zodpovědně a bez výčitek
Jak připravit formičky na pečení cukroví? Nové je dobré vypálit v troubě, starší vyčistit solí a dalšími přípravky ze spíže