uvařila 25. 3. 2021 17:51
Hovězí maso na víně s povidly
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2021 17:51
Hovězí maso na víně s povidly
cibule, zelenina kořenová, sůl, pepř, olej, roštěná hovězí, mouka hladká, víno červené, protlak, povidla švestková, vývar, bobkový list, pepř, koření nové koření, kmín drcený
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut