uvařila 11. 6. 2015 16:41
Přidáme maso,necháme zatáhnout,podlijeme a dusíme doměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 6. 2015 16:41
Přidáme maso,necháme zatáhnout,podlijeme a dusíme doměkka
mrkev, cibule, kližka hovězí, voda, ředkvičky, česnek, hrášek sterilovaný, olej, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, omáčka sojová, omáčka worcesterová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí
Jak vyčistit varnou desku? Pomůže obyčejná sůl, citronová šťáva, bílý ocet nebo soda