uvařila 20. 2. 2013 19:13
maso z marinády osmahneme na másle,položíme na alobal,v pánvi převaříme zbývající suroviny a přilijeme k masu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 2. 2013 19:13
maso z marinády osmahneme na másle,položíme na alobal,v pánvi převaříme zbývající suroviny a přilijeme k masu
kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal
Jak by měly jíst ženy po čtyřicítce? Hlavně nezapomínat na tyto zásadní živiny
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování