uvařila 20. 2. 2013 19:13
alobal s masem uzavřeme do uzlíku,vložíme do papiňáku,po uvaření vytáhneme a nakrájíme na porce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 2. 2013 19:13
alobal s masem uzavřeme do uzlíku,vložíme do papiňáku,po uvaření vytáhneme a nakrájíme na porce
kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal
Pečeme s Ivou: Kynutý koláč pro nedočkavce. Do hodinky bude na stole!
Kakaové řezy se šlehačkovým krémem s mascarpone voní kakaem, jsou neuvěřitelně vláčné a chutnají naprosto božsky
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá