uvařila 15. 2. 2014 21:19
K zelenině přidáme citronovou kůru a 8minut restujeme.Přidáme k měkkému masu,pánev vypláchneme,přilijeme do hrnce a zredukujeme šťávu.Přidáme bylinky,dochutíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2014 21:19
K zelenině přidáme citronovou kůru a 8minut restujeme.Přidáme k měkkému masu,pánev vypláchneme,přilijeme do hrnce a zredukujeme šťávu.Přidáme bylinky,dochutíme
kližka hovězí, slanina anglická, dýně, celer, šťáva citronová, kůra citronová, česnek, cibule, zázvor mletý, olej, máslo, bylinky zelené, sůl
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?