uvařila 5. 5. 2009 14:24
nejdřív dusím ve vlastní šťávě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2009 14:24
nejdřív dusím ve vlastní šťávě
hovězí zadní, cibule, mrkev, pórek, rajče, paprika čerstvá bílá, fazolky mražené, cibulka lahůdková, ředkvičky, olej olivový, sůl, jíška
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť