uvařil 25. 2. 2010 20:24
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 2. 2010 20:24
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
plec hovězí kulatá, cibule, mrkev, petržel, koření, párky, olej, sůl, pepř, mouka hladká, špek uzený
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku