uvařila 31. 10. 2010 15:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2010 15:59
maso hovězí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, brusinky, šťáva citronová, cukr, mouka, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, jalovec, vývar, máslo, olej, sůl
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 20:41
Přidáno 5. 10. 2024 20:23
Reuben polévka výborně zahřeje, nasytí a chutná úplně stejně jako slavný americký sendvič se zelím
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní