uvařila 31. 10. 2010 15:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2010 15:59
maso hovězí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, brusinky, šťáva citronová, cukr, mouka, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, jalovec, vývar, máslo, olej, sůl
Přidáno před 13 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 14:53
Je čas sázet pastiňák! Jak ho rozeznat od petržele a proč ho vlastně pěstovat?
Doktor Vševěd z pořadu Na lovu přiznal, jak to má s vařením: Špagety nebo knedlíky z pytlíku zvládnu, ale nic velkého nezkouším
Na svatého Jana otevírá se létu brána. Přichází magická svatojánská noc, kdy hoří ohně a sbírají se „zázračné“ byliny