uvařil 11. 2. 2011 13:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 2. 2011 13:57
kost hovězí křížová, oháňka hovězí, cibule, zázvor, česnek, skořice celá, anýz, koriandr, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, maso hovězí, nať koriandrová, bazalka čerstvá, cibulka jarní, klíčky fazolové, limetka
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu