uvařila 17. 5. 2014 20:14
Přidáme hlívu a necháme orestovat.Do hrnce dáme podložku na ni roládu,podlijeme a dáme bujón
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2014 20:14
Přidáme hlívu a necháme orestovat.Do hrnce dáme podložku na ni roládu,podlijeme a dáme bujón
hovězí zadní, hlíva ústřičná, slanina anglická, hořčice, pažitka, olej, cibule, bujón, sůl, pepř mletý, voda
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jídlo ze zbytků, které se stalo delikatestou. Ze které země pochází Pastýřský koláč?