uvařila 18. 10. 2010 21:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2010 21:54
hovězí zadní, vejce, sůl, pepř bílý, hořčice plnotučná, celer řapíkatý, houby čerstvé, paprika čerstvá červená, cibulka zelená, máslo, víno, rozmarýn, olej, cibule, mouka hladká
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku