uvařila 21. 2. 2011 13:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2011 13:22
maso hovězí, hořčice, cibule, petrželka, mrkev, pórek, šunka, víno červené, vývar zeleninový, celer, česnek, protlak rajčatový, tuk kokosový, jogurt bílý, sůl, pepř, kmín mletý, květ muškátový
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký