uvařila 5. 12. 2018 16:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 12. 2018 16:03
kýta vepřová, špek, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, máslo, cibule, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, hořčice plnotučná, cukr, sůl, smetana zakysaná, šťáva citronová, záklechtka
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí