uvařila 8. 1. 2016 21:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 1. 2016 21:15
olej rostlinný, maso hovězí, voda, sůl, pepř, mrkev, brambory, paprika čerstvá zelená, celer, cibule, bobkový list, voda, mouka hladká, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibule červená, olivy černé, kapusta, rajče
Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky