uvařil 10. 7. 2016 19:40
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 7. 2016 19:40
Hráškové rizoto s kuřecími hranolky
vývar kuřecí, víno bílé, máslo, cibule šalotka, kuřecí stehenní řízky, hrášek, mouka hladká, rýže arborio, sůl, pepř, vejce, olej rostlinný, rozmarýn, petrželka sušená
Gastro glosa: Hitem poslední doby je nepřijímat karty a nezveřejňovat ceny. Je na každém, jestli si to nechá líbit
Buchty na páře nebo povidlové knedlíky? Připravují se jako buchty, vaří jako knedlíky a důležité je správně umístit plátýnko
Lednovým hitem hubnutí je skyr: Je přímo nabitý bílkovinami a vápníkem, což z něj činí ideální "zeštíhlující" potravinu