uvařila 17. 4. 2014 10:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2014 10:33
mouka špaldová celozrnná, mouka pšeničná, cukr třtinový, mléko rostlinné, olej, vejce, kypřící prášek bio, lusk vanilkový, sůl, čokoláda hořká, jahody, mandle mleté, mouka špaldová celozrnná, cukr třtinový, olej
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva