uvařila 1. 6. 2014 18:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2014 18:48
sýr niva, sýr balkánský, sýr tvarůžky kulaté, sýr romadur, sýr eidam, cibule, rajče sušené v oleji, kapary, česnek, hořčice hrubozrnná, koření grilovací, olej olivový, olej slunečnicový, sůl, pepř čtyř barev, rozmarýn, tymián
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo