uvařila 28. 4. 2009 19:53
Hrstková polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2009 19:53
Hrstková polévka
hrách, čočka, fazole, kroupy, zelenina kořenová, cibule, olej, mouka hladká, voda, česnek, sůl, pepř, majoránka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak upéct kuře v troubě, aby chutnalo jako z grilu? Tajemstvím je pomalé pečení v pekáči s mřížkou, typickou chuť dodá směs koření
Pivní polévka ze středověku vypadá jako kaše, ale chutná skvěle a uvařená je do půlhodinky
Vejce Benedikt: Luxusní milionářská snídaně pro vyvolené? Připravte si ji doma!