uvařil 23. 6. 2015 12:11
V duchu pravidla tón v tónu dort posypte hoblinkami bílé čokolády, ale zvolit lze i tmavou. Případně použijte jinou dekoraci
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 6. 2015 12:11
V duchu pravidla tón v tónu dort posypte hoblinkami bílé čokolády, ale zvolit lze i tmavou. Případně použijte jinou dekoraci
vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, ořechy vlašské, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, cukr krupice, máslo, hruška, cukr krupice, skořice mletá, šťáva citronová, voda, hruška, šťáva citronová
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem