uvařila 8. 12. 2013 01:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2013 01:58
okra, rajče, cibule, protlak rajčatový, pasta česneková, olej rostlinný, kardamom, skořice, fenykl, semínka řeckého sena, bobkový list, semínka koriandru, kurkuma, pepř cayenský, sůl
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Dva Moraváci si v Praze otevřeli restauraci. Pražáky rozmazlují poctivou slivovicí, uzeným i netradičními knedlíky s vejci
Babské rady pro lepší sklizeň: Před plísněmi chrání rajčata a okurky postřik z mléka a výluh z česneku, postřik z kapradin odpudí slimáky
Rady pro kuchařky 2