uvařila 8. 12. 2013 02:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2013 02:00
okra, rajče, cibule, protlak rajčatový, pasta česneková, olej rostlinný, kardamom, skořice, fenykl, semínka řeckého sena, bobkový list, semínka koriandru, kurkuma, pepř cayenský, sůl
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Slaný koláč posúch: Pizza na slovenský způsob je bez rajčat, vylepšuje ji ale zakysaná smetana a také cibule, slanina nebo kopr
Nejlepší letní večeře s rajčaty. Od salátů přes vynikající lečo až po rajčatové polévky
Slupky od melounu nevyhazujte. Dá se z nich takhle snadno připravit lahodný džem