uvařila 1. 5. 2009 18:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 5. 2009 18:56
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, ořech muškátový, kůra citronová, skořice, vejce, máslo, voda, jablko, cukr skořice, pudink vanilkový, džus jablečný, cukr, cukr vanilkový, smetana zakysaná, kakao
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?