uvařila 1. 5. 2009 18:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 5. 2009 18:57
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, ořech muškátový, kůra citronová, skořice, vejce, máslo, voda, jablko, cukr skořice, pudink vanilkový, džus jablečný, cukr, cukr vanilkový, smetana zakysaná, kakao
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr