uvařila 26. 3. 2009 21:20
Jablkové řezy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2009 21:20
Jablkové řezy
mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, máslo, mléko, prášek do pečiva, kůra citronová, jablko, cukr skořice, tuk, žloutek, poleva
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí