uvařila 21. 8. 2009 13:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2009 13:33
žloutek, voda, cukr moučkový, mouka hrubá, kypřící prášek do pečiva, bílek, cukr vanilkový, cukr moučkový, šťáva jahodová, cukr vanilkový, želatina, smetana ke šlehání, šlehačka, jahody, meduňka
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí