uvařila 11. 7. 2010 17:02
hotovo, už jen nakrájet...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 7. 2010 17:02
hotovo, už jen nakrájet...
cukr krupice, mléko, mouka polohrubá, vejce, olej, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kakao, mléko, cukr, pudink jahodový, smetana zakysaná, cukr vanilkový, jahody, cukr, poleva želatinová, voda
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni