uvařila 24. 3. 2014 13:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2014 13:57
tuk hera, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, mascarpone, cukr moučkový, cukr vanilkový, likér vaječný, želatina, jahody, kompot mandarinkový, šlehačka v prášku
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele