uvařil 28. 1. 2011 15:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 1. 2011 15:49
jahody, bílek, šťáva citronová, cukr moučkový, topping čokoládový, mouka hrubá, mouka polohrubá, olej, kypřící prášek do pečiva, cukr vanilkový, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, mléko, kakao, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, smetana zakysaná
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza