uvařil 28. 1. 2011 15:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 1. 2011 15:49
jahody, bílek, šťáva citronová, cukr moučkový, topping čokoládový, mouka hrubá, mouka polohrubá, olej, kypřící prášek do pečiva, cukr vanilkový, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, mléko, kakao, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, smetana zakysaná
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?