uvařila 1. 8. 2015 22:37
Jahodové "sushi".
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2015 22:37
Jahodové "sushi".
sušenky máslové, máslo, čokoláda na vaření, cukr moučkový, kakao, kokos strouhaný, rýže kulatozrnná, cukr moučkový, mléko, sůl, mascarpone, jahody, máta čerstvá, med, mascarpone
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes