uvařila 25. 5. 2018 06:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2018 06:57
mouka špaldová hrubá, cukr, kypřící prášek, kakao, olej slunečnicový, mléko, vejce, smetana ke šlehání, tvaroh polotučný, cukr třtinový, cukr vanilkový, jahody čerstvé, jahodová marmeláda, jahody čerstvé, kokos, čokoláda hořká, mléko
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Kouzlo staré monarchie: Išlské dortíčky miloval sám císař Franz Josef. Podle receptu Marie-Janků Sandtnerové jsou nejlepší
Krémová polévka z pečené podzimní zeleniny: Předpečení a kvalitní vývar dodá výraznou chuť i krásnou barvu