uvařila 8. 6. 2014 14:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2014 14:54
vejce, cukr, esence rumová, mandle mleté, mouka pšeničná, moučka škrobová, vanilková omáčka v prášku, cukr, mléko, mandle mleté, jahody, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač šlehačky, jahodová marmeláda, jahody, lupínky mandlové, šlehačka, čokoládové vločky, ořechy pistácie
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník