uvařila 26. 6. 2013 15:05
jsem to vypreparovala z misky, aby jste viděli, jak to vypadá uvnitř... vizuelně nic moc, ale ta chuť.... :-)))
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2013 15:05
jsem to vypreparovala z misky, aby jste viděli, jak to vypadá uvnitř... vizuelně nic moc, ale ta chuť.... :-)))
jahody, máslo, mouka hrubá, cukr třtinový, vejce, sýr žervé, cukr vanilkový
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce