uvařila 15. 1. 2011 01:37
Jemná polévka s hlívou ústřičnou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 1. 2011 01:37
Jemná polévka s hlívou ústřičnou
hlíva ústřičná, smetana sladká, máslo, cibule šalotka, brambory, vývar zeleninový, petrželka, kerblík, ořech muškátový, sůl
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí