uvařila 2. 4. 2012 19:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2012 19:46
mrkev, celer řapíkatý, rajče, olej olivový, cibule červená, česnek, kotleta vepřová, stehno králičí, sůl, pepř, cukr, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, olej olivový, mouka hladká, vývar masový, víno červené suché, těstoviny
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?