uvařila 4. 8. 2009 16:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2009 16:10
mouka hladká, cukr, vejce, olej, voda, kypřící prášek do pečiva, jogurt bílý, smetana ke šlehání, cukr moučkový, citron, želatina, marmeláda, borůvky, rybíz, maliny, jahody, ostružiny, želé červené dortové, cukr, tuk, mouka
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem