uvařil 1. 1. 2025 20:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 1. 2025 20:49
špek tyrolský, slanina, máslo, žemle, vejce, sůl, cukr, ocet, mléko, petrželka, mouka hrubá, pepř mletý, květ muškátový, kmín celý, zelí kysané červené, víno bílé, sádlo, cibule, mouka hladká, jablko
Holka u plotny radí: Rychlé trdelníky z listového těsta jsou na stole do 30 minut. Voní skořicí a chutnají skoro jako ty pravé
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Listopadové hřmění pšenici ve zlato mění aneb Připomeňme si kouzlo starých časů podle lidových pranostik