uvařil 18. 4. 2009 15:21
polévka z kachních krků
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2009 15:21
polévka z kachních krků
krk kachní, cibule, zelenina kořenová, lusky fazolkové, pažitka, libeček čerstvý, pepř, sůl, máslo, sůl, vejce, mouka hrubá, mléko, ořech muškátový, pažitka, olej
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Dvojctihodné koláče ze sádla jsou nádherně vláčné, obě náplně se dokonale prolínají, ladí s voňavou drobenkou a chutnají božsky
Vzpomínáte na Viennettu? Dokonalý dezert si můžete vyrobit i doma