uvařila 20. 6. 2013 17:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 6. 2013 17:07
věnečky máslové, ořechy lískové mleté, máslo, rum, mascarpone, smetana ke šlehání, smeta-fix, čokoláda mléčná, kakao holandské, meruňky, meruňky, cukr třtinový, šťáva citronová, voda, solamyl
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku