uvařila 9. 2. 2018 01:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2018 01:20
kýta kančí, cibule, olej olivový, sádlo, paprika sušená sladká, koření gulášové, libeček sušený, petrželka sušená, majoránka, kmín mletý, koření nové koření mleté, tymián, bobkový list, mouka hladká, máslo, masox, česnek
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit