uvařil 29. 12. 2010 13:42
Kančí plec na smetaně-opečeno
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 12. 2010 13:42
Kančí plec na smetaně-opečeno
plec kančí, petržel, mrkev, celer, cibule, smetana sladká, špek uzený, máslo, tymián, jalovec, rozmarýn, sůl hrubá, olej
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí