uvařila 13. 11. 2013 13:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 11. 2013 13:55
maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, marmeláda brusinková, povidla švestková, cukr třtinový, ocet balsamiko, jalovec, pepř černý, bobkový list, koření nové koření, rozmarýn, tymián, olej olivový, máslo, mouka hladká, víno červené, smetana na vaření, sádlo, špek, sůl, pepř
Pěstování rajčat na balkoně? Ven až po třech zmrzlých a pak to chce správnou zálivku i každodenní péči, aby byla úroda bohatá
Jak připravit a uchovat křupavé domácí škvarky: Potřebujete kvalitní sádlo a dostatek času
Chutě známých politiků: Miloš Zeman má nejraději brambory na loupačku