uvařila 13. 11. 2013 13:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 11. 2013 13:55
maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, marmeláda brusinková, povidla švestková, cukr třtinový, ocet balsamiko, jalovec, pepř černý, bobkový list, koření nové koření, rozmarýn, tymián, olej olivový, máslo, mouka hladká, víno červené, smetana na vaření, sádlo, špek, sůl, pepř
9 nejlepších jídel se zelím: Zahřejte se zelňačkou, holubkami, zelňáky nebo lepenicí!
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč
Opravdu je jelení lůj z jelena? Přírodní balzám na rty si můžete vyrobit i doma